ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ





Το Πόρτο χέλι, χτισμένο σε ένα κλειστό όρμο με φυσικό λιμάνι, είναι η πιο τουριστικά αναπτυγμένη τοποθεσία της Αργολίδας και θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή σας για κολύμπι, διασκέδαση κλπ.
Απολαύστε τα καταγάλανα νερά του Αγ. Αιμιλιανού με το γραφικό εκκλησάκι όπως επίσης την πανέμορφη Χηνίτσα, την Βερβερόντα, την Κόστα με τα καταγάλανα και διαφανή νερά τους.

Είναι διεθνώς γνωστό για τις μαγικές πευκόφυτες ακτές που το περιβάλλουν. Τις καθαρές θάλασσες και το υπέροχο κλίμα του. Υπάρχουν : Κέντρο Υγείας σε 4χλμ, και επίσης πολλοί ιδιώτες γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων - φαρμακεία κλπ. Σούπερ μάρκετ σε 1,5χλμ, Σχολή σκι-ιστιοπλοΐας-αλεξίπτωτο σε 500μ, πλαζ σε 400μ.

Για φαγητό υπάρχουν ουζερί, ταβέρνες, εστιατόρια, όπου το άφθονο φρέσκο ψάρι είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο της περιοχής μας. Για την διασκέδαση σας υπάρχουν pub, Clubs, Disco.

Επίσης υπάρχουν καταστήματα ρουχισμού, δώρων. Η μετακίνηση σας δεν πρέπει να σας προβληματίσει διότι υπάρχουν ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Τέλος μπορείτε να βρείτε τράπεζες, ταχυδρομείο, αρχιτεκτονικά γραφεία, πρατήρια καυσίμων κ.α.

Περιοχή


Το Πόρτο Χέλι φημίζεται για τις πολλές και όμορφες παραλίες του. Πολύ κοντά στο συγκρότημα είναι η παραλία της Βερβερόντας αλλά και πολλές άλλες στην περιοχή του Κρανιδίου, της Ερμιόνης, της Κοιλάδας και των Διδύμων που προσφέρονται για καθημερινές εξορμήσεις.

Αξιοθέατα

•Το σπήλαιο Φραγχθη



•Τα σπήλαια στα Δίδυμα


Η αρχαία Επίδαυρος


Οι Μηκύνες



Το Παλαμίδι στο Ναύπλιο


Τα νησιά του Αργοσαρωνικού